Menu

_DSC4053
Op onze toonbank vind je altijd een wisselend aanbod van verse, vegetarische salades.

Wij bereiden elke dag een aantal warme gerechten en bieden dagelijks onze voordelig geprijsde Potagie-maaltijd aan.

Naast deze verse producten hebben we verschillende soorten huisgemaakte ravioli met bijpassende sausen. En hebben wij een groot assortiment aan borrelhapjes, zoals hummus, muhamara, lokale kazen en gedroogde worst.

Elke dag staat er een selectie aan patisserie voor je klaar. Je kunt ook op bestelling taarten afhalen.

ontdek

CATERING

Organiseert u thuis een etentje, borrel of feestje maar heeft u geen tijd (of zin) om zelf te koken? Huur Potagie dan in! Wij stellen in nauw overleg met u een menu samen waarbij u zelf alleen nog de laatste hand aan de gerechten hoeft te leggen. Zo kunnen wij er bijvoorbeeld voor zorgen dat u thuis binnen een handomdraai een lekker menu neerzet zonder er de hele dag voor in de keuken te staan!

Lekker borrelen zonder zorgen. Dat kan bij ons. We bieden warme en koude borrelhapjes aan. We kunnen natuurlijk ook een combinatie maken.

Volle schalen met vooral kleurrijke verse groente. Dat is wat u kan verwachten van ons buffet. De schalen zullen gevuld zijn met de oogst van de dag.

Ook is er de mogelijkheid om een gerecht met vis of vlees toe te voegen. We passen het buffet altijd aan op uw wensen.

Smaakvolle lunch met een rijk gevulde salade en aan te vullen met een soep van het seizoen.

Naast onze maaltijden in de winkel bieden wij ook privédiners aan, zowel op uw eigen locatie als aan onze gezellige tafel in de zaak.​ We koken met seizoen producten en kunnen dit zo ver uitbreiden als u wenst!

U kunt elke dag kiezen uit een breed assortiment patisserie in onze zaak. Daarnaast is het ook mogelijk om voor een speciale gelegenheid een bestelling te plaatsen.