Over ons

Irene

Eigenaar

Al tijdens haar studie aan de UvA kookte Irene met veel plezier voor vrienden, familie en studiegenoten. Ze werd gevraagd om in te vallen in de keuken bij restaurant Wilhelminadok en dit beviel haar zo goed dat ze besloot om zich – na het behalen van haar master –  helemaal op het koken toe te leggen. Ze werkte onder andere bij Firma Spijkervet, Le Garage, Firma Pekelhaaring en Ottolenghi in Londen.

Daarnaast volgde ze de patisserie-opleiding aan Le Cordon Bleu in Parijs en de Vinologenopleiding aan de Wijnacademie. Ondertussen zette ze haar eigen cateringbedrijf La Vicina op en werkte ze o.a. bij Fromagerie Kef om zo haar kennis van kaas en wijn uit te breiden.

Ze maakte jaren lang alle ravioli voor restaurant  Pekelhaaring en Speijkervet en wilde dit in haar eigen zaak graag doorzetten. Bij Potagie maakt ze verschillende soorten pasta en een ruim assortiment aan verschillende klassieke maar ook spannende smaken ravioli. 

nl_NLNederlands