Mauritskade 111

Amsterdam

Our store can be found at Mauritskade 111 in Amsterdam and is open every wednesday to saturday Mauritskade 111 te Amsterdam en is elke woensdag tot en met zaterdag geopend.

Elke dag staat er een Potagie-maaltijd voor u klaar. Deze zijn 500 gram en zijn gemaakt met veel verse groente. Daarnaast hebben wij een vriezer vol met verschillende smaken ravioli, verse pasta’s, soepen en lasagne.

Onze vegetarische lasagne en de lasagne Bolognese zit in een statiegeldbak die u thuis zelf gemakkelijk in de oven kunt schuiven. De ravioli komt in porties voor twee personen en kunt u thuis in vier minuten afkoken. Natuurlijk hebben wij een breed scala aan bijpassende sauzen voor bij de ravioli en pasta. 
Onze ravioli maken wij helemaal met de hand en de vullingen wisselen dagelijks. Onze ravioli is tevens te vinden in andere delen van de stad. Zo ligt deze bijvoorbeeld ook bij Bakkerij Ex in Amsterdam-Noord en de Pastei bakkerij in Amsterdam-Zuid 

Op onze bar vind u verschillende soorten patisserie. Er zijn altijd een aantal glutenvrije opties aanwezig. Heerlijk bij een kopje koffie dat u gezellig bij ons kunt drinken. Ook vind u in onze vriezer een aantal klassieke desserts zoals Tiramisu en Panna cotta.

Naast alle maaltijden en patisserie die we zelf maken, verkopen we een breed scala aan delicatessen die we met zorg uitzoeken en inkopen. We proberen daarbij te letten op smaak, maar ook hoe het product gemaakt wordt en waar het vandaan komt is voor ons belangrijk. Veel producten hebben daardoor een mooi verhaal waar we u graag over vertellen in de winkel. 

Wines

In onze winkel hebben we een breed assortiment aan wijnen. Niet alleen uit de klassieke wijnlanden zoals Frankrijk en Italië, maar ook uit de opkomende oost Europese landen zoals Slovenië, Kroatië en Tsjechië. In het assortiment vind je een groot aantal biodynamische- en natuurwijnen.

We proberen ons assortiment steeds uit te breiden en te vernieuwen. Daarom gaan we regelmatig naar proeverijen om nieuwe verrassende wijnen te proeven en een mooie selectie te maken.

 

Wine tastings

Regelmatig organiseren we wijnproeverijen. Dit doen we graag in samenwerking met onze leveranciers zodat zij uitgebreid kunnen vertellen over de wijn. Bij elke wijn wordt een bijpassend hapje geserveerd. 

Een proeverij is tevens privé te boeken met een groep.
Deze proeverij duurt 3 uur en er worden 6 wijnen geproefd. In overleg kunnen we een thema, land of food-pairing kiezen.  

Wilt u een educatieve proeverij met bijvoorbeeld informatie over het maakproces of vind u het interessanter om de focus te leggen op de wereld van food-wine pairing? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Een wijnproeverij kan tot 12 personen geboekt worden. 
Een basisproeverij van 3 uur kost €300,-.


Contact

020 337 9871
info@potagie.nl

en_USEnglish