Catering

Een feestje, borrel of diner zonder u zorgen te hoeven maken over het eten of de hapjes. Er zijn vele opties mogelijk hoe u uw gasten van hapjes en drankjes kunt voorzien. Hieronder een aantal opties hoe ik uw evenement kan voorzien van catering.

Walking dinner

Bij een walking dinner worden er steeds kleine gerechtjes uitgeserveerd en hoeven de gasten niet aan tafel plaats te nemen. Een diner bestaat dan uit gemiddeld 6 kleine hapjes die op kleine bordjes, schaaltjes en kommetjes worden geserveerd. De prijs is afhankelijk van het aantal personen en de eventuele bediening.

Diner aan tafel

Wanneer ik een diner aan tafel serveer werk ik met grote schalen waarvan de mensen zelf kunnen opscheppen. Dit zorgt voor een gezellige en huiselijke sfeer. Een diner kan vanaf 3 gangen worden uitgebreid naar 6 gangen. Ook kunnen er passende wijnen worden geserveerd.

Borrels

Borrels kunnen in vele verschillende vormen uitgevoerd. Er kunnen koude of warme borrelhapjes worden geserveerd of in een bepaald thema zoals Hollands met kaas en ossenworst of bijvoorbeeld mediterraans met bijvoorbeeld gehaktballetjes en quiche.

Buffetten

Buffetten kunnen helemaal naar uw wens worden aangepast. U kan bijvoorbeeld een Italiaans buffet met vele verschillende Italiaanse gerechten bestellen maar ook een Hollands buffet met verschillende stamppotjes is mogelijk. Zowel warme als koude buffetten zijn mogelijk.

High tea

Een high tea bestaat uit zowel hartige als zoete hapjes voor bij de thee. deze kunt u zo uitgebreid maken als u zelf wil. Van verschillende sandwiches, een soepje en de klassiek Engelse scone tot aan taartjes, huisgemaakte truffels of speciaal voor u gedecoreerde muffins.

    Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vrachtwagen.

    nl_NLNederlands